Verzenden & Retourneren NL

Bezorging met Xpress service

Wij hebben ervoor gekozen voor een vaste levering op vrijdag of zaterdag. U heeft dus de keus wanneer u onze producten geleverd wilt krijgen, overdag of ’s avonds.

Flexibel: u bepaalt waar en wanneer

Wij bezorgen op vrijdag of zaterdag door heel Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden). 

Kies uit 2 tijdframes

Onze Xpress service zorgt ervoor dat u nooit meer een levering mist of lang moet wachten. Bent u pas vanaf 09:00 uur aanwezig? Dan komen we niet eerder. Overdag andere plannen? Dan leveren we gewoon na 17:00 uur, zodat we u zeker treffen. U kunt zelf het moment van bezorging kiezen, volgens de volgende 2 tijdframes:

  • Tijdframe 1: bezorging tussen 09:00 – 17:00 uur
  • Tijdframe 2: bezorging tussen 17:00 – 22:00 uur (niet mogelijk op zaterdag)

Vanaf € 120,- geen bezorgkosten

Een ander groot voordeel van onze Xpress service is dat u zelf bepaalt hoe groot de bestelling moet zijn. Een complete BARFmenu levering voor de komende maanden of een kleine aanvulling op uw assortiment? Ook kleinere bestellingen zijn mogelijk en kunnen bij u worden geleverd. Vanaf € 120,- zijn er voor uw bestelling geen bezorgkosten ( DIE WORDEN RETOURGEBOEKT OP UW REKENING!!). Onder de € 120,- bedragen de bezorgkosten € 5,35,  voor avond leveringen geldt een toeslag van € 3,-.

Koel- en diepvriesdozen

Met onze Xpress service maken we gebruik van koel- en diepvriesdozen. De koelproducten in de koeldozen worden vervoerd bij een temperatuur van 5°C, de diepvriesproducten worden bezorgd bij een temperatuur van -18°C. Het is daarom belangrijk dat de diepvriesdozen direct worden opgeborgen in uw vriezer, om de beste kwaliteit te behouden. De koeldoos met droogproducten kan eventueel later worden uitgepakt, maar ook hier geldt: hoe sneller hoe beter.

De BARFmenu Xpress service nog even op een rij:

  • U bepaalt zelf de bezorgdag én het gewenste dagdeel
  • Wij bezorgen van vrijdag of zaterdag
  • U bepaalt de grootte van de bestelling, vanaf € 120,- geen bezorgkosten. Tot € 120,- bedragen de bezorgkosten € 5,35
  • Voor avond leveringen geldt een toeslag van € 3,-.
  • U bepaalt het afleveradres, wij bezorgen door heel Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden
  • Orderbegeleiding: bij vragen staat het call center voor u klaar

Retourneren:

Omdat de producten van het BARFmenu bederfelijk zijn, is het niet mogelijk om producten terug te sturen. Het is belangrijk dat diepvriesproducten zo snel mogelijk na ontvangst in de diepvries worden gelegd. U kunt zelf aangeven wanneer u de bestelling wilt ontvangen. Zorg ervoor dat er altijd iemand aanwezig is die de bestelling in ontvangst kan nemen. Mocht er iets mis zijn met uw bestelling, dan kunt u contact met ons opnemen via info@lekkerfris-service.nl of ons bellen op telefoonnummer 06-48540455

© 2009 - 2024 Lekkerfris-Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel